www.IJmuidenzeevissen.nl                                                            

Een heerlijk dagje vissen op de Noordzee met de Infinity?  Bel naar (06) 13 12 62 22    E-mail: tegoed@yahoo.com  

Nieuw! Zeevissen nu ook mogelijk bij slecht weer.  

Beste sportvissers, vanaf heden is het nu mogelijk om toch te zeevissen tijdens de dagen waarop wij normaal zouden cancelen in verband met slecht weer. Aangezien we aan de kust vaak te maken hebben met zuid en noordwesten wind waardoor we niet naar buiten kunnen, hebben we een pakket samengesteld om u toch een compleet verzorgde dag te bezorgen op zee.  

Wat doen we? We varen vanuit de Marina Seaport haven richting zee en vissen dan binnen de pieren, zowel zuid als noord en eventueel de spuisluis. Ook hier wordt het gehele jaar door prima vis gevangen.  

Voordelen. Aangezien we binnen de pieren geen last hebben van golven en stromingen ligt de boot mooi stil. Ideaal voor mensen die zeeziekte gevoelig zijn, mede omdat zij om zich heen de pieren zien en zich beter kunnen oriënteren. Verder betaalt u in plaats van 70 euro inclusief nu 55 euro per persoon voor een hele dag op zee. Tijdens het vissen binnen de pieren kunt u genieten van het uitzicht op de diverse grote schepen die binnenkomen richting de sluizen. Deze aanbieding geldt voor het gehele jaar. 

Let op! Mits het weer het toelaat om toch op volle zee te vissen, gaan deze boekingen ter aller tijden voor.  

Wat houdt inclusief in? Wij verzorgen voor u de hengels, lijnen, lood, frisdrank, koffie en levend of kunstaas.  

Ook mogelijk voor grote groepen tot 19 personen met twee boten in samenwerking met goede vriend en collega visser Kees Koper van Freedom zeevissen.  

googlgoogle3f1f7e14ffc3755d.htmle3f1f7e14ffc3755d.html